Comic-Con trailer za “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

Comic-Con trailer za “Fantastic Beasts and Where to Find Them” 28/07/2016

Na Comic-Conu u San Diegu, pored mnoštva trailera za superherojske filmove , prezentovan je i jedan za film koji će najvjerovatnije prerasti u novu franšizu Warner Bros. studija. Riječ je o traileru za film Fantastic Beasts and Where to Find Them, svojevrsnom spinoffu Harry Potter serijala.

Radnja filma je smještena u 1926. godinu u New York i prati čarobnjaka Newta Scamandera. Priča nas uvodi u život pun avantura ovog mladića koji je izučavao magična stvorenja, ali je ujedno i autor knjige Magična stvorenja i gde ih naći iz koje će mnogo godina kasnije učiti Harry, Ron i Hermiona u prvoj godini na Hogwarts-u.

Film je režirao David Yates, producent je David Heyman, a spisateljica odgovorna za književni predložak J.K. Rowling ovoga puta je i scenaristica filma.

U filmu glume: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan i Faith Wood-Blagrove.

J.K. Rowling je već navodno napisala nastavak za Fantastic Beasts and Where to Find Them, te ima i ideje za treći scenarij.

Film će se u kinima pojaviti 18. novembra ove godine.

festival.ba