EXIT promo akcija do ponedjeljka & Alan Walker

EXIT promo akcija do ponedjeljka & Alan Walker 21/04/2017

Nakon što je zvijezda EXIT festivala Alan Walker postigao ogroman uspjeh hitom “Faded”, koji je dostigao platinaste tiraže u preko 10 zemalja i istim singlom premašio milijardu YouTube pregleda, uslijedio je još jedan vjetar u leđa za ovog  talentovanog norveškog producenta – poziv za zajedničku turneju sa Džastinom Biberom.

Naime, Alan Walker će biti specijalni gost na koncertima popularnog pjevača u Indiji i svojim setovima će otvarati Biberove nastupe. Walker, koji će biti jedan od hedlajnera ovogodišnjeg EXIT-a, već je radio sa najvećim muzičkim imenima današnjice iako ima samo 19 godina. Autor hita “Faded” je nedavno otvorio i Rijanin koncert pa ne čudi ni što Biber hoće saradnju sa njim. Uz to, Billboard Dance proglasio ga je za muzičara na kojeg tokom 2017. treba obratiti pažnju pa sumnje nema da njegovo vrijeme tek dolazi.

Pored hitova „Faded”, „Alone” i „Sing Me to Sleep”, internet senzacija će svim posjetiocima Petrovaradinske tvrđave predstaviti i svoj novi singl “Ignite” u saradnji sa tekstopiscem i producentom K-391.

Ulaznice za EXIT po cijeni od 115 KM samo do ponedjeljka!

Ovogodišnji EXIT festival održaće se od 6. do 9. jula, uz specijalni nastup sastava The Killers na Get EXITed događaju 5. jula. Osigurajte svoje m​j​esto na Exitu po promotivnoj cijeni od 115 KM ​za četvorodnevnu festivalsku ulaznicu. Akcija traje najkasnije do ponedjeljka, 24. aprila u ponoć, a možda i kraće, do isteka zaliha.

festival.ba