“Greben spašenih” i “Plovidba kroz vrijeme” na programu Multiplexa Ekran

“Greben spašenih” i “Plovidba kroz vrijeme” na programu Multiplexa Ekran 10/11/2016

Priznati redatelj filmova Pasija i Hrabro srce, Mel Gibson, donosi novu biografsku dramu temeljenu na nevjerojatnoj istinitoj priči “Greben spašenih”, a za sve generacije donosimo  “Plovidbu kroz vrijeme: Put života”, jedan od najboljih dokumentarnih filmova svih vremena.

Greben spašenih ( Hacksaw ridge)
B1_HACKSAW-RIDGEU proljeće 1945. godine – američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak.Time je postao prvi Amerikanac koji je zbog toga dobio Medalju časti.


Termini projekcija svaki dan od  20:15 sati

Plovidba kroz vrijeme: Put života  (Voyage of Time: Life’s Journey)
PLOVIDBA KROZ VRIJEMEOvo ostvarenje je pravo uživanje za sve ljubitelje fantastičnih filmskih pokretnih slika, snažnih vizuelnih prikaza i najambiciozniji projekat čuvenog Terensa Malika. Terens Malik je američki filmski režiser, scenarista i producent, koji je radio više od 30 godina na ovom dokumentarnom filmu. On je napisao i režirao ovo ostvarenje koje slavi Zemlju – od rođenja univerzuma do njegovog konačnog raspadanja.


Termini projekcija četvrtak – subota od   18:30 sati
Termini projekcija nedjelja – srijeda od  19:00 sati

10-16nov 2016