Kada sanjamo – novi spot Kikija Lesendrića i Pilota

Kada sanjamo – novi spot Kikija Lesendrića i Pilota 14/05/2017

Jedna od kultnih pjesama Pilota, nastala davne 1984. godine dobila je nakon tridesetak godina života svoje video izdanje, koje Vam predstavljamo. Ovo je jedna od pjesama koje su u 2017. godini dobile nove aranžmane i našle se na albumu „Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve“, koji je premijerno predstavljen publici 12. aprila.

„Kada sanjamo“ je pjesma koja je kroz decenije svog postojanja osvojila srca brojne publike i jedna je od najvoljenijih i najizvođenijih pesama Kikija Lesendrića.

Spot za pjesmu nastao je u produkciji „Invenio films“ iz Bijeljine, koju čini grupa mladih autora, a iza kojih je niz uspješnih saradnji sa brojnim balkanskim zvijezdama. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini uz učešće velikog broja statista.

2017. godina je za Kikija i Pilote, jedna od najznačajnijih jer  uz izlazak albuma sa dvadeset najznačajnijih pjesama, te rad na nekoliko spotova, Pilote očekuje sjajna koncertna sezona. Kruna koncertne sezone je svakako nastup na beogradskom stadionu „Tašmajdan“ 10. juna.

festival.ba