Puštene u prodaju karte za festival Z.E.T. od Šipova

Puštene u prodaju karte za festival Z.E.T. od Šipova 17/06/2016

Ulaznice za festival Zabave, Ekologije i Turizma (ZET) dostupne su putem  zvanične internet stranice ili servisa kupikartu.ba.

Festival Zabave, Ekologije i Turizma (ZET), biće održan od 15. do 17. jula na jedinstvenoj prirodnoj lokaciji izletišta Janjski otoci u Šipovu.

Osnovni paket košta 15 KM, i podrazumijeva mjesto u kampu, kao i ulaznice za tri festivalska dana. Osnovni paket + prevoz košta 40 KM i sadrži mjesto u kampu, trodnevne ulaznice, kao i prevoz iz Banjaluke, Sarajeva ili Mostara. Paket trodnevnih ulaznica za koncerte košta 10 KM. Sve pakete ulaznica, osim jednodnevnih karata, koje će biti u prodaji na ulazu, moguće je kupiti na www.kupikartu.ba i na www.zetfest.com.

Karte će od sljedeće sedmice biti moguće kupiti i na nekom od direktnih prodajnih mjesta u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru.

Tokom trajanja ovog festivala posjetioci će moći uživati u nastupima bendova “Ispad!”, “Tupas mene”, “Ritam nereda”, “Psihomodo pop”. Drugi dan rezervisan je za nastupe bendova “Krugovi u žitu”, “The Babe Barbarella”, “Irie FM”, “Zoster”, “Atheist Rap”. Posljednjeg dana planiran je nastup benda “Ničim izazvan”.

Z.E.T. kamp ima tuševe, vodu, sanitarne čvorove, struju, besplatan wi-fi signal, a kakav bi to bio ZET te hranu i piće. Svim posjetiocima festivala na raspolaganju je besplatan prevoz autobusom iz centra Šipova do lokacije Janjske otoke gdje se održava festival, kao i parking u centru Šipova tokom trajanja festivala.

festival.ba