Za 10. dana prikazivanja u BiH film je pogledalo 25 000 gledalaca

Za 10. dana prikazivanja u BiH film je pogledalo 25 000 gledalaca 24/04/2017

Osmi nastavak voljene franšize “Paklene ulice”, za 10 dana prikazivanja, zaključno sa nedeljom, 23. aprilom, pogledalo je 25 000 gledalaca na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Publika željna akcije, nevjerovatne brzine i nesvakidašnjih poduhvata u vožnji, ovog puta je dobila i veću dozu adrenalina nego što je očekivala. Komentari starih i novih fanova su odlični, i svi se slažu u tome da već sada sa nestrpljenjem iščekuju 9. nastavak ovog uspješnog serijala.

Ukoliko niste do sada pogledali ovaj akcioni hit, predlažemo da to učinite već danas u vašem omiljenom kinu.

U filmu “Paklene ulice 8″, Vin Dieselu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dwaynea Johnsona, Jasona Stathama, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chrisa “Ludacris” Bridgesa, Nathalie Emmanuel, Elsu Pataky i Kurta Russella. Pored Theronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Scott Eastwood i oskarovka Helen Mirren.

Sad kad su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brayan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Charlize Theron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad prije nisu imali.

Od obala Kube i ulica New Yorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći cijeli svijet ne bi li spriječila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni… i vratila kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

festival.ba