Zayn i Taylor Swift objavili spot za pjesmu iz filma “Pedeset nijansi mračnije”

Zayn i Taylor Swift objavili spot za pjesmu iz filma “Pedeset nijansi mračnije” 27/01/2017

Zayn i Taylor Swift, objavile su “I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)”, prvi singl iz Universalovog filma “Pedeset nijansi mračnije”.

Prva numera sa soundtracka za ovaj film stiže kao duet dvije najveće muzičke zvijezde danas. Pjesmu “I Don’t Wanna Live Forever” napisali su specijalno za ovaj film Taylor Swift, Jack Antonoff i Sam Dew, a producirao je Jack Antonoff.

Premijera filma “Pedeset nijansi mračnije” održat će se 8. februara u Multiplexima Cinema City Sarajevo i Ekran Zenica, a od 9. februara na redovnim repertoarima multiplexa Cinema City Sarajevo, Ekran Zenica, Palas Banja Luka, te kino dvoranama: Kozara Prijedor, Kaleidoskop Tuzla, Andrićgrad Višegrad, Theatre Busovača.

Zbog velikog interesa film će putem mobilnih kino oprema biti prikazivan u više od 20 gradova i mjesta širom BiH.

Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u „Pedeset nijansi – Mračnije”, drugom nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi”. Poslije velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom svijeta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford i Max Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Basinger, Bella Heathcote i Eric Johnson.

“Pedeset nijansi – Mračnije” režira James Foley (“Strah”, “Kuća od karata”), a producenti su ponovo Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, kao i E.L. James, koja je i napisala ovaj blockbuster serijal. Scenario je napisao Niall Leonard prema romanu E.L. James.

festival.ba