Zbogom stereotipi, vraćaju nam se Will & Grace

Zbogom stereotipi,  vraćaju nam se Will & Grace 17/01/2017

Deset godina smo čekali i dočekali smo! Genijalni sitkom Will & Grace, serija čiji likovi su rušili stereotipe i nasmijavali nas do suza, dolazi sa novom sezonom,  nakon 10 godina duge pauze.

Radi se o projektu kuće NBC koja je naručila deset novih epizoda, ali detalji još uvijek nisu otkriveni. Nova sezona na male bi ekrane trebala stići iduće jeseni, a vjeruje se da će se vratiti svi glavni likovi: Will, Grace, Karen i Jack.

Prva ”šuškanja” o novim epizodama pojavila su se u devetom mjesecu prošle godine kada se poznata ekipa okupila na snimanju desetominutne scene u kojoj se referiraju na američke izbore, a u kojoj su pokazali da su ostali isti.

Nažalost, u novim nastavcima nećemo imati priliku vidjeti Debbie Reynolds, koja je preminula krajem 2016, kao Bobbi Adler, ali će sigurno naći način da joj odaju počast.

Will__Grace_Reunion

O seriji:

Will i Grace  je američka televizijska humoristična serija. Temelji se na životu Williama Trumana i Grace Adler, a prikazivana je u SAD-u od 21. maja 1998. do 18. maja 2006. kroz osam sezona, u 194 epizode. Tako dugim emitiranjem pokazala se kao najuspješnija televizijska serija s gej glavnim likovima.

Serija se odvija u New Yorku i prikazuje živote odvjetnika Willa Trumana, geja, njegove najbolje prijateljice, dizajnerice interijera Grace Adler (židovke), te njihovih prijatelja bogatunke Karen Walker i neuspješnog glumca/pjevača/plesača s nizom drugih sitnih karijera Jacka McFarlanda (također geja).

festival.ba